Malzemeler (Ingredients) | Birim Değeri (Unit Value) | Miktar (EPQ) | Şekli (Form) |
Dana tranç | Gr | 150 | Kuşbaşı |
Soğan | Gr | 80 | Macedoine |
Yeşil biber | Gr | 40 | Macedoine |
Patates | Gr | 100 | Macedoine, fry |
Sarımsak | Diş | 2 | Brunoise |
FİDE BİBER SALÇA | Gr | 45 | |
Un | Gr | 10 | |
FİDE kemik suyu | ml | 250 | |
Tuz & karabiber |
Hazırlanışı
- Etleri season ve sear edin.un ekleyerek kavurun çiğ kokusunun gitmesini sağlayın.
- Domatesi ekleyip kavurun.biraz stock ile de glaze edin.
- Kalan stock’u ekleyin ve simmera alın.
- Ara ara stock ilavesi ile 45 – 50 dk. Pişirin.
- Soğan ve sarımsakları ayrı bir tavada soteleyin. Biberi ilave edin.
- Patatesleri fritözde kızartın.
- Tuz karabiber ekleyin.
- Tüm malzemeyi birleştirip servis edin.